Головна » Архів матеріалів
Фотозвіт "Козацькому роду нема переводу"
Просмотров: 344 Дата: 02.02.2017

Фотозвіт до Дня Вчителя
Просмотров: 409 Дата: 02.02.2017

Звернення Наумівських школярів до українців в день пам'яті Героїв Крут.
Просмотров: 510 Дата: 02.02.2017

Зима- важка пора для птахів. У суворий зимовий час вони гинуть не тільки від холоду, а й від того, що банально не вистачає їжі. Особливо важко пернатим у ті часи, коли ожеледиця і сильні снігопади, коли земля, гілки дерев покриті льодом і снігом. У такі скрутні часи на допомогу птахам повинні прийти і дорослі, і діти.
Просмотров: 374 Дата: 02.02.2017

  

У школу варто ходити вже й для того, щоб підготувати випускний.

Маленькі випускники початкової ланки не відстали від одинадцятикласників і підготували власний випускний. Дійство відбувалось в актовій залі школи. Приміщення було святково прибране повітряними кульками, райдужним сонечком, а під його променями пурхали веселкові метелики. Їх рівно 22, що відповідає кількості випускників-четвертокласників. Саме на метеликів і були схожі малі випускники. Всі у святкових костюмах: дівчатка у бальних сукнях, хлопчики – справжні джентельмени – у костюмах з краватками. Це був найбільший клас у Раїси Антонівни за останні кілька випусків.

Просмотров: 487 Дата: 09.06.2016

Дощило і громило ледь не увесь тиждень, але у святковий для учнів день вигулькнуло ясне сонечко, заглянуло у кожне шкільне віконечко, перевірило чи готові дітки до свого улюбленого свята – cвята Останнього дзвоника. Всі школярики Наумівської школи були святково прибрані, цвіли на їх грудях маки, соняшники та троянди. «Ні, - вирішило сонечко, - не заховаюсь за хмарку, тут цікаво, подивлюсь, як веселиться дітвора». І не помилилося. Бо справжнє свято приготували учні Наумівської школи.

 

Просмотров: 364 Дата: 09.06.2016

« 1 2 3 4 5